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솔잎차, 꿀, 계피 혼합

Discussion in '식품과 건강' started by Mind Central, 2020-03-26 01:39.

  • by Mind Central, 2020-03-26 01:39 at 1:39 AM
  • Mind Central

    Mind Central 내 마음의 주인 Staff Member

    pails haller
    Mar 21, 2020 at 07:42
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    Adding 4 parts of raw honey to 1 part Ceylon cinnamon is an excellent antiviral. I premix a batch and keep it in a glass jar next to our toaster, coffee and tea area of our kitchen. This is great to add in coffee or tea and on toast and use as a dip for apples. We also like to add it in our hot cereal or with rice and cream.

    Another excellent antiviral because it is chock-full of vitamin c is pine needle tea. There are many recipes online for pine needle tea, but I do not recommend boiling it in water as some recipes call for. As boiling robs it of many nutrients. I simply bring the water to boiling and pour the hot water over cut pine needles and let it steep for 10 to 15 minutes. I use approximately 3 to 4 tablespoons cut pine needles for one 8 oz cup of hot water. It makes for a refreshing evening drink to keep one healthy of course I add that cinnamon and honey mix to it also and sometimes a bit of lemon for flavor. And now after reading this article I’ll add a bit of sliced fresh ginger too steep with my needles. Thanks for that tip.

    Like I do with the honey and cinnamon mix, I premix a batch of pine needle tea. I like to prepare it before I retire for the evening so that it can steep in the fridge overnight. That way my family can drink it as they please during the next day.

    Stay healthy!

    --
    파출소 경관
    2020년 3월 21일 07시 42분
    생꿀 4부분을 1부 실론 계피에 첨가하는 것은 훌륭한 항바이러스제다. 나는 한 묶음을 미리 준비해서 부엌의 토스터, 커피, 차 구역 옆에 있는 유리병에 보관한다. 이것은 커피나 차와 토스트에 첨가하고 사과를 위한 딥으로 사용하기에 아주 좋다. 우리는 또한 그것을 우리의 뜨거운 시리얼이나 쌀과 크림을 첨가하는 것을 좋아한다.

    비타민 c가 꽉 차 있기 때문에 또 다른 훌륭한 항바이러스제는 솔잎차다. 온라인에는 솔잎차를 위한 많은 조리법이 있지만, 나는 어떤 조리법이 요구하는 대로 그것을 물에 삶는 것을 추천하지 않는다. 끓이는 것은 많은 영양소를 흡수한다. 나는 그냥 물을 끓일 때 가져와 뜨거운 물을 잘린 솔잎 위에 붓고 10분에서 15분 정도 담가둔다. 나는 8온스컵의 뜨거운 물에 대략 3~4테이블 스푼의 자른 솔잎을 사용한다. 그것은 건강을 유지하기 위해 상쾌한 저녁 음료를 만든다. 물론 나는 계피와 꿀 혼합물을 여기에 첨가하고 때로는 맛을 위해 약간의 레몬을 첨가한다. 그리고 이제 이 기사를 읽고 나서 나는 바늘로 너무 가파르게 썬 신선한 생강을 조금 첨가할 것이다. 그 팁 고마워.

    내가 꿀과 계피 혼합물을 먹듯이, 나는 솔잎 차를 한 묶음 준비한다. 나는 저녁에 은퇴하기 전에 그것을 준비하는 것을 좋아해서 냉장고에 하룻밤 동안 담글 수 있다. 그렇게 하면 우리 가족은 다음 날 마음대로 마실 수 있다.

    건강하게 지내세요!
     
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